29 maj 2022
11:00

Huddinge IF 3 Gul

Referat: Hammarby IF FF 26 vit - Huddinge IF 3 Gul

Vi kommer till ett lite mulet Gubbängens Bollplan för att möta Hammarby IF FF. Matchen kommer igång 10 minuter sent då lagen innan drar över på tiden. Hur som helst så när matchen väl drar igång så tar vi tag i taktpinnen ganska omgående och har mycket bollinnehav på offensiv planhalva. Hemmalaget sticker dock stundtals upp med lite farliga kontringar. Vi får utdelning i den 6:e minuten genom Ossian S. och det var enda målet i den första perioden. I inledningen av den andra perioden får vi två snabba mål, först 2-0 genom Simon C. som gör en soloräd och sedan 3-0 genom Charlie Ä. som blir fint assisterad av Moritz K. Hammarby reducerar till 1-3 på en fint slagen hörna där en omarkerad spelare stöter in bollen i mål. Hemmalaget börjar få lite vittring och lyfter upp sitt spel och skapar en hel del farliga chanser, men vår backlinje och målvakt avvärjer farligheterna på ett ypperligt sätt. I den sista minuten av den andra halvleken får vi ett psykologiskt viktigt mål när Walter K.V. lyfter bollen över målvakten som stod placerad en bit ut från målet. Ställningen är 4-1 inför den sista perioden. Vi får en smakstart på den sista perioden då Simon C. direkt gör sitt andra mål för dagen till 5-1 assisterad av Walter K.V. Kort därefter passar Moritz K. en kort hörna till Denniz C.G som skjuter ett välplacerat skott in i mål till 6-1. Moritz K. är på assisthumör och passar Ossian S. till 7-1 och till Simon C. hattrick till 8-1. Ossian S. gör även han en hattrick genom att göra 9-1. 10-1 gör Andreas H. på assist av Charlie Ä. 11-1 sker på frispark då Moritz K. skjuter välplacerat bollen direkt in i mål. Dagens sista mål gör Deniz Köse då han avlossar bössan till 12-1. Hammarby kom till start utan avbytare och det påverkade kanske att det blev så många mål i den sista perioden.

Slutresultat: Hammarby IF - Huddinge IF 1-12.

Grönt kort: Simon C.

Gult kort: Ömer S.

Målen: Ossian S. 3, Simon C. 3, Andreas H. 1, Charlie Ä. 1, Deniz K. 1, Denniz C.G. 1, Moritz K. 1, Walter K.V. 1
Assist: Moritz K. 4, Charlie Ä. 1, Walter K.V. 1